nedjelja, 30. studenoga 2014.

Avatar

Redatelj je James Cameron. Film je izašao 2009, a na njemu se radilo 15. godina i u njega je uloženo je 237 milijuna dolara, a u 3. mjeseca zaradio je 2.638.344.000 dolara. glavni glumci su Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver,Stephen Lang, Michelle Rodriguez, Giovanni Ribisi, Joel David Moore, C. C. H. Pounder, Wes Studi, Laz Alonso.

Marinac Jake odlazi na Pandoru mjesto na kojem  ljudi su pronašli veliki izvor energije. Na Pandori žive Navi biča koja imaju veliku povezanost sa prirodom. Grupa znanstvenika razvila je tijela Avatare slična Navima samo što se njima kontrolira ljudskim umom, da sa njima prouče Naviance. Jake pošto nije imao noge odlučio je kontrolirati avatara  te se zaljubljuje u jednu Navijanku i zajedno odluče spasiti Pandoru od ljudskoga razaranje.

 Ovo mi je najdraži film je ima uzbudljivih događaja. Volim ovakve filmove jer govore o izmišljenim likovima i mjestima. avatar je film za sve naraštaje jer je poučan i uzbudljiv. Redatelj je rekao da namjeravaju snimiti još 2 nastavka i veselim se tome.

2 komentara: